Budgetbabyspullen - Speelgoed - Knuffel beer speelgoed - Speelgoed knuffels

Bij budget babyspullen bent u op het juiste adres voor informatie over babyspeelgoed, speelgoed knuffels en houten speelgoed.

Baby nul tot drie maanden
Jouw geur en stem zijn vertrouwd voor jouw baby. Je wordt steeds beter herkend. Houdt jouw gezicht dicht bij het gezicht de baby en praat lekker met hem en haar. Even na de voeding is dit een goed moment hiervoor.

Baby drie tot zes maanden
Spelletjes met lichaamscontact vinden baby’s erg leuk.
Samen een plaatjesboek bekijken is ook heel leuk. Je wijst iets aan en geeft alles een naam. Hierdoor leert jouw baby woorden.

Baby zes tot negen maanden
Dit is een kiekeboe periode. Het lijkt of jouw baby van kiekeboe spelletjes geen genoeg kan krijgen. Houdt een knuffelbeest of je handen voor jouw gezicht, haal ze weg en roep kiekeboe.
Hoewel je baby nog niet kan na-apen, is jouw baby wel gefascineerd door na-aapspelletjes. Het heeft veel plezier als je zijn geluidjes nabootst of ziet oplettend toe hoe jij bijvoorbeeld jouw hand op jouw hoofd legt als hij dit ook doet.

Baby negen tot twaalf maanden
Babyspeelgoed met beweegbare onderdelen zoals, wielen, knoppen en schuiven dat eventueel ook nog geluid kan maken, hebben grote aantrekkingskracht op jouw kindje. Ook eenvoudig baby speelgoed als blokken of stapelbekers is nu mooi speelgoed.

Neem even een kijkje in ons assortiment baby speelgoed.

Voor houten speelgoed en houten baby speelgoed kunt u terecht bij de volgende aanbieders:

Coodle 

Babykadowinkel

Speelgoedpostorder

Kinderkamer Hout

Kijkt u ook eens naar de volgende online aanbieders van baby en kinderspeelgoed:

Yurada

Topsavers

 

knuffelparadijs 468x60