Kinderwagens - Kinderwagen adventure - Mutsy kinderwagens - Guinny buzz kinderwagen

Bij budget babyspullen bent u op de juiste website voor informatie en advies over kinderwagens.
Wat voor kinderwagen zoekt u eigenlijk? Een buggy een combiwagen, Duo kinderwagen, Duo buggy of toch die wandelwagen? Er bestaan veel soorten kinderwagens. De kinderwagen met maar 1 functie, maar ook combinatie wagens. De reiswieg, wandelwagen en de buggy zijn kinderwagens die voor een bepaalde leeftijd fase te gebruiken zijn. De combiwagen groeit daar in tegen met je baby mee.
Bekende merken kinderwagen: Maxi-cosi, Bugaboo, Easywalker, Mutsy, Koelstra , Quinny en Adventure. Deze tekst helpt je de juiste keuze te maken uit het diverse aanbod kinderwagens, wandelwagens en buggies.

Kinderwagen
De kinderwagen bestaat uit 2 delen,een onderstel en bovenstel. Het onderstel is vaak van metaal, aluminium, staal of hard plastic. Het bovenstel, de reiswieg is van canvas of polyester. Kinderwagens kennen een maximum draaggewicht. Belast ze nooit zwaarder dan is toegestaan. Denk hierbij aan het gewicht van uw kind,maar ook aan de spulletjes die u onderin de kinderwagen heeft liggen.

Gebruik
Bedenk voordat je een kinderwagen aanschaft goed hoe je de wagen gaat gebruiken. Als je graag in het bos of op het strand loopt, ben je beter af met een kinderwagen met lucht banden. Bij dagelijkse jogging wil je graag een lichtgewicht en zeer wendbare wandelwagen.

Combiwagen
De combiwagen groeit met je kind mee. De combi kinderwagen dient voor je baby als reiswieg en als je kindje iets ouder is kun je de combiwagen makkelijk ombouwen tot wandelwagen. Sommige combiwagens beschikken over een autostoeltje.

Tweeling tandemwagen - Dubbele kinderwagen
Bij een tweeling biedt de tandemwagen een prima uitkomst. Deze bestaat in twee uitvoeringen. Uw kinderen naast of achter elkaar. Er is een Buggy duo en er zijn Duo kinderwagens.

Voor de duo kinderwagen of duo buggy voor een tweeling, klik hier.....duo buggy, buggy duo, easy walker duo, duo kinderwgaen

Buggy en wandelwagen
De buggy is een lichtgewicht en opklapbare wandelwagen voor kindjes die zelfstandig rechtop zitten. De buggy is geschikt voor kleine ritjes. Met een fietsendrager kun je de buggy aan de bagagedrager van je fiets hangen. Een buggy is eigenlijk een tweede wandelwagen om erbij te hebben.

Wij hopen dat u doormiddel van bovenstaande informatie en advies geholpen bent om de juiste keuze te maken uit grote aanbod kinderwagens, wandelwagens en buggies.

Neem is een kijkje in ons assortiment kinderwagens.

Kijkt u ook eens naar de volgende online aanbieders van kinderwagens:

babysale 

kinderwagens - Babypark

kinderwagens - Geboortewinkel 

 

babyhuys 468x60