Budgetbabyspullen - Over ons

Budget baby spullen geeft u informatie en advies over baby artikelen. Aan de volgende baby artikelen besteden wij veel aandacht: kinderwagen, kinderstoel, autostoel, babybox, babykleding en babyspeelgoed.

Budget babyspullen geeft u per categorie (boxen, kinderzitjes, autostoeltjes, kinderwagens, kleding en speelgoed) de meest goedkope baby artikelen op de Nederlandse markt weer. Hier wordt uiteraard wel naar kwaliteit en keurmerken gekeken.

Hiernaast geven wij als onafhankelijke baby website een overzicht van de beste online babywinkels voor accessoires die wij niet in ons assortiment hebben.

Ons doel is informatie en advies over baby spullen te verstrekken die erg handig zijn bij de aankoop van uw babyartikelen.

Er kunnen aan de informatie op deze pagina's geen rechten worden ontleend en budgetbabyspullen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie die op of via deze site beschikbaar is.

De wetgeving rond internet ontwikkelingen en toepassingen is nog volop in beweging, waardoor hetgeen wel/niet is toegestaan niet altijd duidelijk is en er ruimte blijft voor eigen interpretatie. Het kan dus voorkomen dat, ondanks onze zorgvuldigheid en oprechte bedoelingen, een copyright houder toch meent dat zijn/haar belangen worden geschaad. In voorkomend geval verzoeken we u om contact met ons op te nemen.

Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u mailen naar info@budgetbabyspullen.nl