Budgetbabyspullen - Kinderstoelen

Bij budget babyspullen ben je op de juiste site voor informatie en advies over kinderstoeltjes.
Op het moment dat je kind goed rechtop kan zitten kun je voor een babystoel gaan kijken. De kinderstoel zal ongeveer 3 jaar gebruikt gaan worden. Het is dus belangrijk om je goed te verdiepen en een weloverwogen keuze te maken.          
Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een kinderstoeltje?

Merken babystoeltjes: Trip trap, Stokke trip trapp, Bloom, Chicco, Mutsy, Nuna, Jollein, Geuther, Topmark enz. Natuurlijk vind u op deze website ook budgetkinderstoeltjes in het assortiment.
Naar welke kinderstoel je voorkeur uit gaat, hoeft niet alleen afhankelijk te zijn van het merk en de veiligheid maar kijk ook goed naar je woon situatie. Er zijn een aantal type babystoeltjes:

Aanschuifstoel

De aanschuif babystoel kan gewoon worden aangeschoven aan de tafel. Doordat je het kinderstoeltje onder de tafel kan aanschuiven scheelt dat een hoop ruimte . Bij het kopen van een aanschuifstoel is niet  onbelangrijk om goed op te letten dat het stoeltje goed aansluit, zodat er geen eten en drinken of speeltjes tussen de tafel en het  kinderstoeltje kunnen vallen. Ook is het fijn met een aanschuifstoel dat je aan dezelfde tafel eet. Wel moet je oppassen dat je kinderen niet bij gevaarlijke of hete voorwerpen op de tafel kunnen komen.

Kinderstoel met eetblad
Een babystoeltje met eetblad heeft het blad aan de stoel vastzitten. Belangrijk is dat je kind niet zelf het eetblad los kan maken. Wanneer het stoeltje hoog genoeg is kan het eetblad over de tafel worden geschoven. Dit bespaart weer ruimte. Ook is het mogelijk het stoeltje met eetblad elders te gebruiken of je kind er lekker in te laten spelen.

Meegroeistoel
De meegroei stoeltjes kun je aanpassen aan de grootte van je kind. Je kunt hier dus lang mee doen. Afhankelijk van het babystoeltje dat je koopt is er een eetblad aan de stoel bevestigd, die vaak kan worden verwijderd.

Klapstoeltjes
Het kinderklapstoeltje is makkelijk in te klappen en op te bergen. Deze variant is kleiner dan de meeste andere stoelen. Ideaal als je niet al te veel ruimte hebt. Het nadeel is dat deze snel te klein kan worden. Bij het aankopen van de klapstoel moet je wel opletten dat het stoeltje een extra beveiliging heeft zodat de klapstoel niet plotseling inklapt.

Hangstoel
De kinderhangstoel is het kinderstoeltje zonder poten. Makkelijk voor mensen die regelmatig uit eten gaan of over weinig ruimte hebben. Het stoeltje is gemakkelijk aan ieder tafelblad te bevestigen. Wel is het noodzakelijk de tafel goed stabiel staat en het blad dik genoeg is.

Veiligheid Kinderstoeltjes
  • Check voor de aankoop van de babystoel de stabiliteit van het frame door te leunen en het stoeltje in verschillende richtingen te bewegen.
  • Indien het voetensteuntje verstelbaar is, stel hem dan zo in dat je kind er steun van krijgt maar niet kan gaan staan.
  • Check als de kinderstoel een eetblad heeft, of het eetblad stevig van aard is en niet door je kind losgemaakt kan worden.
  • Als de stoel meer dan twee wielen heeft moeten je deze kunnen blokkeren.
  • Let op dat je kindje zich niet kan afzetten waardoor de kinderstoel zou kunnen omvallen.

Nu u goed voorbereid bent, kunt is kijken in ons assortiment kinderstoelen.

Kijkt u ook eens naar de volgende online aanbieders van kinderstoeltjes:

Kidzsupplies

Villa vrolijk

Kinderstoeltje 

babyhuys 300x250